Premierul Ludovic Orban anunţă că Guvernul va aloca încă 25 milioane de lei, din Fondul de rezervă al Executivului, pentru realizarea Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav.

Premierul Ludovic Orban anunţă că Guvernul va aloca alte 25 milioane lei pentru construirea Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav

„În judeţul Braşov printre proiectele pe care le analizăm se află şi Aeroportul Braşov, o investiţie extrem de importantă pentru dezvoltarea judeţului Broaşov şi a judeţelor din vecinătate. Lucrările se desfăşoară într-un ritm susţinut. Progresul este evident faţă de vizita anterioară. Aeroportul este finanţat de consiliul judeţean, de primărie şi, evident, şi de Guvern”, a afirmat Ludovic Orban joi la vizită pe şantierul Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav.

Şeful Executivului Premierul Ludovic Orban a adăugat că, în plus faţă de cele 50 de milioane alocate prin legea bugetului de stat pentru acest obiectiv de investiţii, Executivul va mai aloca în cursul acestui an încă 25 de milioane din Fondul de rezervă al Guvernului”.

Premierul Ludovic Orban anunţă că de asemenea, şi anul viitor vom veni cu sumele necesare în completarea resurselor de care dispun autorităţile locale, astfel încât să fim siguri că această investiţie este finalizată cât mai repede.Premierul efectuează joi o vizită în judeţul Braşov alături de ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, ministrul Dezvoltării Ion Ştefan şi ministrul Transporturilor.