Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că le-a răspuns cetăţenilor care l-au sunat, după ce PSD i-ar fi făcut public numărul personal de mobil. ”Toţi cei care m-au sunat au avut surpriza să constate că răspund”, a spus prim-ministrul.

“Cu mine poate comunica orice cetăţean. Ştiţi că mi-a făcut PSD o campanie. Mi-au distribuit numărul de telefon mobil personal pe milioane de conturi. Au făcut o campanie, asta e o formă de terorism, în speranţa că eu nu o să răspund la telefon şi că o să-mi fie blocat telefonul de campania pe care au dus-o. Aproape toţi cei care m-au sunat au avut surpriza să constate că răspund la telefon şi cei mai mulţi au fost extrem de uimiţi de faptul că răspund la telefon şi că pot să vorbească cu premierul”, a declarat Ludovic Orban, afla într-o vizită de lucru pe autostrada Sebeş-Turda.

Celor mai multor români nu le-a venit să creadă că premierul chiar răspunde la numărul făcut public de PSD.

“Mulți în primă fază mi-au spus că nu cred. Au spus ‘Cum să-mi răspundă mie premierul?!’ Trăim într-o ţară normală, vă răspund la telefon. Când pot, evident. E adevărat că am fost foarte ocupat, o perioadă. Au fost şi miniştrii în această categorie”, a mai precizat Premierul Ludovic Orban