Premierul Ludovic Orban a anunţat că v-a pleacă într-o vizită oficial în Franţa
Featured, Politic

Premierul Ludovic Orban a anunţat că v-a pleacă într-o vizită oficial în Franţa

Premierul Ludovic Orban a anunţat că la sfârşitul lunii octombrie merge în vizită oficială în Franţa, împreună cu mai mulţi miniştri. De asemenea, a afirmat că în prima parte a lunii noiembrie este programată o vizită în Israel. El a menţionat că va face o vizită şi în Germania, însă programul acesteia este încă în discuţie.

Premierul Ludovic Orban a anunţat că v-a pleacă într-o vizită oficial în Franţa

Ludovic Orban a anunţat că la sfârşitul lunii octombrie are programată o vizită oficială în Franţa, principalul obiectiv fiind semnarea foii de parcurs privind parteneriatul strategic dintre cele două ţări.

Orban a precizat, însă, că vizita are mai multe componente, inclusiv una legată de apărare, urmând să fie însoţit de miniştrii de Externe, Economiei, Agriculturii şi de cel al Apărării.

O altă vizită va fi cea în Israel, în prima parte a lunii noiembrie.

Ulterior, răspunzând unei întrebări a omului de afaceri Dragoş Anastasiu, preşedintele Grupului Eurolines şi preşedinte al Camerei de Comerţ româno-germane, prim-ministrul a afirmat că are programată şi o vizită în Germania, însă programul acesteia este încă în discuţie.

Prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş şi ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, participă joi la videoconferinţa “RoInvest”, organizată de Agenţia de presă News.ro, în parteneriat cu Team Innovation Media şi Agenţia de PR şi comunicare Plurivox.

Parteneri ai evenimentului sunt Alpha Bank, ROCA Investments, CEC Bank.