Life, Stiri

Preferi berea? Sau vinul? Spune-mi ce bei, ca să-ţi spun ce fel de persoană eşti!

Când eşti la o întâlnire sau îl observi pe tipul de la bar, poţi afla dintr-o privire ce tip de persoană este. Trebuie doar să vezi ce băutură are sub nas! Specialiştii germani au dezvăluit cum pot fi interpretate indiciile oferite de alegerea băuturii pentru a-ţi face o idee cu cine stai de vorbă.

bea11_40543300

Bere

Băutorul de bere este ferm în deciziile sale. Nu-i plac surprizele! Astfel de bărbat este egoist, raţional şi sobru. Îi place să se creadă şef şi atotştiutor. Însă, un iubitor de bere este şi foarte social, având un cerc larg de prieteni. Din păcate, nu este un om născut pentru familie, ignorând preferinţele partenerei de lângă el. De aceea, relaţiile cu un astfel de bărbat nu sunt foarte lungi.

Vin

Cel care preferă vinul este de obicei interesat de artă, cultură şi călătorii. Dar dacă va comanda vinul casei fără să stea pe gânduri, înseamnă că mai are nevoie de puţină cizelare. Din păcate, însă, astfel de bărbat este arogant. Dacă preferă vinul roşul este foarte conştiincios, ordonat, punctual şi de încredere. Deşi, uneori, se închide în el şi preferă singurătatea.

Suc

Astfel de bărbat este săritor şi de încredere. Cond totul se dărâmă în jurul lor, el ştie întotdeauna ce trebuie să facă. Într-o relaţie, el este de cele mai multe ori în defensivă. De aceea, el preferă o parteneră cu simţul iniţiativei. Dar, când vine vorba de prieteni, băutorul de suc este întotdeauna disponibil când este nevoie de el.