Showbiz, Stiri

Predicţie cumplită pentru Ramona Bădescu!

O spune chiar mama vedetei, care nu mai are nici o speranţă

ramona badescu

Ramona Badescu, una dintre cele mai sexy vedete, isi doreste cu disperare sa aiba un copil, mai precis o fetita pe care sa o poata educa cum stie ea mai bine si care sa fie mandria vietii ei. Cea care se indoieste ca asta se va intampla e chiar mama ei.

Liana Badescu a marturisit sincer ca se teme ca fiica ei nu va putea sa-si implineasca visul, din cauza varstei pe care o are. Prezentatoarea TV a implinit de curand 45 de ani, iar acest lucru poate fi problematic pentru o viitoare sarcina.

„Si eu mi-am dorit un nepot, dar acum incep sa cred ca nu se mai poate. Mi-e frica, mi-e teama ca nu mai e posibil asa ceva. S-au adunat anii si cu toate ca stiinta e mai moderna acum… nu cred ca mai e posibil asa ceva”, a declarat mama Ramonei.

In plus, doamna Badescu a dezvaluit un alt amanunt care o impiedica pe vedeta sa devina mama prea curand: lipsa unui tata pentru copilul ei. Desi Ramona a declarat la petrecerea de ziua ei ca este fericita si ca iubeste, din vorbele mamei sale reiese cu totul altceva.

„Ea nu vrea neaparat sa aiba copilul, vrea sa aiba si tata la copil. Si atunci asta este problema. Momentan nu exista. Ea spune ca procesul tehnologic e placut, dar dupa aceea copilul trebuie sa creasca intr-o familie, asa cum a crescut si ea”, a marturisit Liana Badescu.

 

 

blank