Culinar, Desert

Prajitura Kinder

Prajitura Kinder 

În tava unsă şi înfăinată se pune 300 gr nucă tăiată şi prăjită.

Blatul:

6 albuşuri, 6 linguri de zahăr, 4 linguri pesmet, 4 linguri nucă măcinată, 1 lingură făină şi un praf de copt. Se pun în tavă peste nuca prăjită. După coacere se întoarce invers şi se unge cu 400 gr Finetti.

Crema:

750 ml lapte, 6 galbenuşuri, 3 budinci vanilie, 2 linguri făină, 350 gr zahăr se fierb pe foc până se îngroaşe. Când este rece se amestecă cu 400 gr unt, crema rezultată se împarte în două, una rămâne galbenă iar în cealaltă se pune o lingură Finetti şi 100 gr nucă măcinată.

Aranjare:

Blat, cremă galbenă, cremă maro, ciocolată rasă. 

www.expresspress.ro