Necenzurat, Stiri

Pozitii sexuale cu orgasm garantat

Orgasmul este placerea maxima obtinuta in timpul actului sexual… Este acel “Aaahhh, Uuuhhh, Ooohhh” pe care ni-l dorim de fiecare data cand facem dragoste… Greu de atins, dar niciodata imposibil…

orgasm

Iata cateva pozitii sexuale care iti garanteaza mare “O”. Esti pregatita?

Pozitia “Placerea incrucisata”

Iata o tehnica pe care o puteti repeta in fiecare dimineata, sa va “energizati” inainte de o zi stresanta la job. Este o pozitie foarte simpla si care nu necesita efort. Iubitul tau trebuie sa stea pe o parte, iar nu trebuie decat sa te rotesti putin, perpendicular pe corpul lui, cu genunchii ridicati. Faceti miscari de du-te-vino! Unghiul de penetrare este extraordinar pentru a va oferi orgasme “in cascada”.   

Pozitia “Umerii extazului”

Iti mai amintesti tehnica “Impactului profund”, in care partenerul tau ingenuncheaza pe o laterala a patului, iar tu, intinsa pe spate, cu picioarele pe umerii lui, esti penetrata? Ca si in cazul acelei poztii, “Umerii extrazului” asigura o penetrare completa. De data asta, iubitul tau sta in picioare, iar tu pe spate, cu picioarele pe umerii lui. Va priviti in ochi si spui: “Inca o data, inca o data si inca o data…”

Pozitia “Lotusului imbratisat”

O tehnica foarte romantica, pe care trebuie sa o incercati. Va strangeti puternic in brate, corpurile voastre stau lipite, va mangaiati, va sarutati, simti respiratia lui, simti cum se topeste de placere, iar orgasmul poate aparea in orice moment… Stati in pozitia sezut, cu picioarele incrucisate si va imbratisati. Penetrarea este foarte usoara pentru ca vaginul se dilata in mod natural.  

Pozitia “Lotusului ingenuncheat”

Este o adaptare mult mai dificila a pozitiei “Misionarului in genunchi”. Iubitul tau se ridica usor in genunchi, in timp ce tu te asezi in poala lui, cu fata catre el. Apoi, iti infasori picioarele in jurul partenerului si va luati in brate, pentru a va sustine. Pozitia ofera un unghi bun pentru penetrare. Realizati o miscare fluida, pentru a va putea misca in timpul penetrarii.