Featured, Life

Poveste incredibilă a unei prostituate. Uite cum a decurs prima ei zi de munca

Prostituția, cea mai veche meserie din lume are o priză tot mai mare la publicul de toate vârstele. In lipsa unei calificari sau din dorinta unui castig cat mai rapid, multe fete ajung sa practice prostitutia.

Pentru multe femei aceasta practica a devenit o normalitate. Unele dintre ele s-au confesat si au povestit publicatiilor straine cateva din pataniile lor, din prima lor zi de munca.
Una dintre fete isi aduce aminte ca nu mai manacase de o saptamana, in momentul in care s-a apucat “sa faca treaba”.
“Traiam in coltul celalalt al tarii, nu stiam pe nimeni. Trebuia sa fac niste bani, asa ca m-am indreptat spre cea mai veche meserie din lume. In prima mea zi am fost dusa intr-o zona de suburbie. Un tip care detinea o companie de limuzine m-a platit 200 de dolari sa ma palmuiasca dezbracata si sa ma plimbe ca pe un caine, cu lesa la gat, intr-o camera de hotel.
Nu mai mancasem de o saptamana, asa ca m-am dus apoi cu un prieten la o alimentara si ne-am cumparat niste carne si cateva beri. Nici pana in ziua de azi nu ma simt vinovata pentru ce am facut. Stiu doar ca am am avut ce manca si am suravietuit pana am reusit sa imi gasesc un job normal”, a povestit o tanara din America.