Cristian Borcea, fostul lider dinamovist are 6 copii cu trei femei iar acum mai aşteaptă încă unul. De data aceasta, mama va fi Valentina Pelinel. Se pare că acesta a comis-o din nou și tot în penitenciar pentru că actele amoroase cu fosta doamnă Boureanu s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă, unde Cristi Borcea a avut program preferenţial.borcea_m_crop_644x416_19110700

Vestea că va deveni din nou tătic vine la scurt timp după ce și-a creștinat fetița. Acum, cea despre care s-a spus o bună perioadă de timp că îi este amantă, Valentina Pelinel îi va dărui un băiețel. Viitoarea mămică a spus: “Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă şi în acest moment pot confirma această ştire. Chiar azi am fost la medic şi totul merge perfect, aşa că mi-am dorit să fiţi primii care se bucură împreună cu mine”.
Conform surselor de la arestul de la Poarta Albă, se pare că Valentina a fost de câteva ori la la Cristi Borcea.

Întrebată ce părere are despre această aventură a soțului său, Alina Vidican a folosit cuvinte nu tocmai frumoase. Aceasta le-a declarat prietenilor că nu s-a gândit niciodată că poate trece prin așa ceva. “Nu se poate aşa ceva, avem o căsnicie superbă, femeia este o zdreanţă despre care nu am ce discuta, nu avea ce să caute acolo” a spus Alina Vidican.
Fosta soție a fostului șef dinamovist, Mihaela Borcea nu a dorit să comenteze prea mult pe marginea subiectului și s-a rezumat la a spune doar că nu o interesează. “Nu mă interesează, nu mai este soţul meu şi nu ştiu nimic despre această poveste, nu vreau să discut despre subiect”. Dacă Mihaela Borcea a fost finuță în declarații, apropiații acesteia au spus că roata s-a întors şi Mihaela a fost răzbunată: „când faci rău, răul se plăteşte, nici ei nu i-a fost uşor să treacă peste şocul de acum cinci ani, roata se întoarce, Mihaela a fost înşelată de Vidican şi iată că acum Alina a fost înşelată de Pelinel“ spun aceștia.