International, Stiri

Poti manca penis de tigru cu numai 1.500 de dolari

 Daca s-a crezut ca din punct de vedere culinar s-a inventat deja tot ce se poate, iata ca mai nou poti manca si penis de tigru, o portie costa 1500 de dolari

 

Poti manca penis de tigru cu numai 1.500 de dolariDoar din Beijing se putea auzi si manca faptul ca se poate servi la o cina si penis de tigru, o portie costand 1500 de dolari. Meniul poate fi gasit in restaurantul Guolizhuang, din Beijing, devenit intradevar faimos peste tot in lume pentru oferta sa culinara, de organe sexuale masculine de animale.

 

In celebrul restaurant se pot manca penisuri de magar, berbec, tigru, dar si organe sexuale de sarpe si de multe alte animale. Acum penisul de tigru este la mare cautare, pentru a putea fi savurat insa trebuie ca acesta sa fie comandat cu cateva luni inainte, acolo servind multi oameni de afaceri, iar copiii sub 15 ani au interzis la asemenea preparate.

 

In acelasi restaurant din Beijing, oamenii pretentiosi pot comanda si penis de caine din Rusia, penis de berbec din Mongolia, organe sexuale de sarpe din Hunan sau organ sexual de urs de mare din Canada.

 

Organele genitale ale animalelor sunt servite acolo si comandate de multa lume deoarece se spune ca ar creste potenta barbatilor si ca ii vindeca pe cei care au probleme cu erectia, dar si de a face pielea femeilor mai frumoasa, insa femeile trebuie sa aiba grija sa nu manance testicule, fiindca li se va ingrosa vocea si le va creste barba.

 

blank