Showbiz

Posesoare celui mai bombat fund îşi încearcă norocul în România

Fiica lui Carmen Harra s-a dar la un un prezentator TV pe care l-a cerut de bărbat

Harra jrFiica lui Carmen Harra este in cautare de un nou iubit sau chiar sot. Tanara isi foloseste toate atuurile atunci cand isi pune in gand sa cucereasca un barbat.

AlexandruDe când i-a dat papucii iubitului, Alexandra Harra îşi caută un nou partener care să fie, de ce nu, chiar din România. Invitată, zilele trecute, la Prima TV, fiica de 26 de ani a celebrei scriitoare americane a fost încântată de frumuşelul de la “Focus Monden”, pe care îl consideră pur şi simplu “hot” (fierbinte).

Cu toate că merge la sala de forţă de ceva vreme, Alexandru Constantin nu a cucerit-o pe blondă cu muşchii, ci cu zâmbetul. Mai mult, prezentatorul TV a ajuns şi la inima lui Carmen, care îşi doreşte lângă fiica ei un băiat frumos, bun la suflet, dar şi foarte deştept.

După o emisiune în care i-a zâmbit şi l-a privit galeş, Alexandra şi-a luat inima în dinţi şi, la ieşirea din studio, l-a abordat direct: “Vrei să fii bărbatul meu? Ne căsătorim şi plecăm în SUA, iar prin România venim de câte ori vrei tu”. Surprins de propunerea atât de directă, Alexandru i-a mai oferit un zâmbet prin care Alexandrei i s-a confirmat că admiraţia este reciprocă.