Featured, Politic

Ponta vrea să-l dea jos pe premierul Ludovic Orban

Victor Ponta, liderul Pro România, a susținut în cursul serii de marți, 28 aprilie, faptul că în condițiile în care ar fi o moțiune de cenzură în Parlament ar vota-o imediat împotriva premierului Ludovic Orban.

Astfel, acesta consideră că Ludovic Orban ar trebui să plece de la conducerea guvernului, potrivit Antena3.

„Cred că Orban e o cauză pierdută. Ar trebui adus din nou în fața Paralmentului să îl dăm jos prin moțiune de cenzură. Cred că României i-a ajuns să fie condusă de politruci ca Orban și Cîțu.

Dacă ar fi moțiune de cenzură, aș vota mâine. Chiar și azi.

Parlamentul a făcut o treabă foarte bună. Toate propunerile bune făcute de parlament au fost contestate la CCR de PNL. Ludovic Orban nu e nici măcar dictator, e ceva ridicol”, a declarat Victor Ponta.

Guvernul Orban este vizat și de PSD care a anunțat că vrea înființarea unei Comisii de anchetă care să analizeze toate achizițiile publice făcute în timpul stării de urgență.

Liderul Deputaților PSD a anunțat înfințarea unei comisii de anchetă care să verifice toate achizițiile publice făcute de Guvernul PNL în perioada stării de urgență.

„Când starea de urgență se va încheia, în Parlamentul României vom iniția constituirea unei comisii de anchetă care să verifice toate achizițiile publice făcute de Guvernul PNL în această perioadă.

Începând cu cazul de la Giurgiu, unde o firmă, un butic practic, a vândut produse sanitare în valoare de peste 12 milioane de lei și continuând cu alte achiziții suspecte.

Toate aceste lucruri vor fi detaliate în Comisia de anchetă din Parlamentul României și vom trimite către organele abilitate toate sesizările făcute, pentru că nu vom permite sub nicio formă ca în timp ce românii sunt în dificultăți economice serioase, în timp ce mor din cauza acestui blestem de virus, unii să fură din banii românilor, în speță guvernul.

Prin urmare, vom demara și vom fi extrem de eficienți și agresivi cu privire la audierile din această comisie, imediat ce starea de urgență se va încheia”, a spus liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.