Victor Ponta și Florian Coldea s-au întâlnit, pentru prima dată de la alegerile prezidențiale din 2014, la Biblioteca Centrală Universitară, la evenimentul în care Frans Timmermans, prim-vicepreședintele CE a primit distincția de Doctor Honoris Causa. Coldea a fost primit în primul rând, unde a dat mâna cu Ponta, dar și cu doi miniștrii ai cabinetului Viorica Dăncilă.

Știută fiind antipatia dintre cei doi, imaginile cu salutul lor au făcut înconjurul internetului. Ponta a explicat, luni seara, ce a discutat cu Coldea.

”L-am rugat dacă îmi dă pozele când tăia Dragnea porcul. ”Bă, îmi dai pozele cu Dragnea, de la tăiatul porcului?”. Și a zis da. Acum aștept. Foarte sincer. El a zis da, a râs. I-am zis dacă mai ține minte când i-a dat Dragnea cele 8 Opus One și dacă mai are vreunul, să îmi dea și mie. A fost invitatul SNSPA.

Citeste si...
Loto 6/49 Report de 2,3 milioane de euro pentru extragerea de duminică

Coldea nu mi-a făcut deloc bine. Poate unii voiau să ne dăm niște capete în gură. Nu ne-am mai întâlnit, de la prezidențiale.”, a spus Victor Ponta la TVR 1, în emisiunea ”România 9”, moderată de Ionuț Cristache.