Actualitate

Ponta se leagă de un jurnalist: ”Tovarăşe sergent major de la Adevărul-Scânteia…”

Fostul premier Victor Ponta crede că și în presă există agenți acoperiți și asta după ce a fost deranjat de un articol din ziarul „Adevărul”, în care este acuzat că ar vrea şefia Camerei Deputaţilor pentru a schimba legea şi a bloca lupta anticorupţie. Victor Ponta a sărit ca ars și a scris pe Facebook că nu este adevărat. Mia mult de atât, l-a atact pe autorul articoolului spunând despre acesta că a scris la ordinul serviciilor.

„Un sergent major de la publicatia ‘Adevarul’ (adica de la ‘Scanteia’ pe intelesul tuturor) a primit si el ordinul scris pe unitate despre cum trebuie sa se exprime referitor la situatia actuala de la Camera Deputatilor! Dl Sebastian Zachmann (stiu ca suna complicat dar astia acum la unitatea de presa nu mai dau nume de cod simple, pe intelesul tuturor, ci complicatii gen ‘Ene-Dogioiu’ ca sa impresioneze ‘bizonii’) a indeplinit ordinul si a scris ca stie el ca vine Ponta la Camera ca sa… Exact, sa schimbe legile justitiei!!! Stiu ca ati vazut exact aceleasi cuvinte pe toate siteurile securiste, nu va mirati, astia se plagieaza unul pe altul!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

„Vreau sa fiu fff clar pentru respectabilul domn Zachmann de la „Adevarul – Scanteia” – NU VREAU sa schimb legile actuale / imi plac foarte tare cel putin din 3 motive :

1. In baza legilor actuale tocmai ati fost perchezitionati cu mascatii toata redactia de la „Adevarul” / iar patronul dvs a fost umflat si dus cu duba la Slatina – totul pt un caz din 2006 am inteles ( an in care evident patronul actual nu avea nicio treaba cu ziarul)!!! Dar noi suntem un stat de drept in care „jurnalistii” ca dvs se bucura si lauda mascatii cand vin in redactii de presa

2. In baza legilor actuale Dl Zachmann este complice la infractiunea de evaziune fiscala deoarece lucreaza si este platit de o firma aflata in insolventa , care nu plateste taxele si impozitele catre stat! Deci el ia bani si statul nu – infractiune clara

3. In baza legilor actuale faptul ca ii public articolul dlui Zachmann pe pagina mea de Facebook reprezinta obtinerea unui „folos nepatrimonial necuvenit” / pe el il citesc maxim 1000 de oameni iar la mine are cel putin de 10 ori mai multi / deci inca o infractiune clara!

Deci tovarase sergent major Zachmann- va rog sa raportati mai departe la forurile superioare aceasta „informare”! Va Multumesc, Sa traiti!!!”, a continuat Ponta.

blank
blank