Featured, Politic

Ponta, propunere inedita : Dancila sa nu mai faca deplasari externe ca nu stie engleza

Victor Ponta consideră că Viorica Dăncilă a făcut România şi Uniunea Europeană de râs la întâlnire cu premierului Israelului, pentru că nu ştie engleză. Fostul premier lansează o propunere fără precedent: actualului premier să-i fie interzise vizitele externe.

Ponta, propunere inedita: Dancila sa nu mai faca deplasari externe ca nu stie engleza”In mod normal ar fi de ras – din pacate este de plans! Romania este facuta de ras in fata tuturor – si pe urma ne batem cu caramida in piept!

Romania exercita pentru prima data in istorie Presedintia Consiliului Uniunii Europene – asa zisul Premier Doamna Viorica Dancila merge in vizita secreta in Israel ( unde a trimis-o “Sefu” ) / nu intelege deloc ce spune Premierul Israelului in limba engleza si aproba penibil critica acestuia la adresa Uniunii Europene!

CSAT si Parlamentul ar trebui sa interzica toate deplasarile externe si contactele la nivel international ale Doamnei Viorica Dancila – este vorba in mod clar de afectarea intereselor strategice si de securitate ale Romaniei!

O rusine fara margini – o aberatie fara egal!”, scrie Ponta pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat, vineri, o scurtă „vizită de lucru” în Israel, deplasare care nu a figurat pe agenda sa oficială. Dăncilă s-a întâlnit cu omologul său, Benjamin Netanyahu, care i-a cerut acesteia să fie un luptător împotriva „rezoluțiilor negative” din UE la adresa Israelului.