Politic, Stiri

Ponta intră oficial în cursa pentru Cotroceni. Şeful PSD şi-a depus candidatura la BEC

Victor Ponta a intrat oficial, miercuri, în cursa pentru Cotroceni. Preşedintele PSD şi-a depus miercuri, la Biroul electoral Central, dosarul de înregistrare a candidaturii la funcţia de Preşedinte al României, din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC.

ponta4

Ponta a spus că România are nevoie de schimbare şi unitate, că vrea să schimbe profilul preşedintelui – să nu mai fie unul generator de crize – , pentru că ţara are nevoie de unitate.
 
Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi-a depus, miercuri, la Birorul Electoral Central, dosarul de înregistrare a candidaturii pentru alegerile prezidenţiale,

Ponta a fost însoţit la sediul BEC de soţia sa, Daciana Sârbu, de lideri ai PSD şi de liderii UNPR şi PC, respectiv vicepremierii Gabriel Oprea şi Daniel Constantin. De la lansarea candidaturii nu a lipsit nici fostul ministru PSD al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.
 
Premierul Ponta, candidatul din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la funcţia de preşedinte al României, este primul dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a participa la scrutinul din noiembrie care îşi depune la BEC dosarul de înregistrare a candidaturii.
 
Victor Ponta a fost întâmpinat la sosirea la sediul Biroului Electoral Central de un grup de susţinători.

Pe 23 septembrie este ultima zi în care pot fi depuse candidaturile pentru cursa prezidenţială.