Actualitate, Featured

Ponta, declarații senzaționale despre soțul Alinei Gorghiu: ”Isar, era la pușcărie dacă se însura cu una din PSD”

Fostul premier al României, Victor Ponta a făcut câteva declarații răsunătoare despree Lucian Isar, soțul copreședintelui PNL, Alina Gorghiu.
Isar a fost ministru în cabinetul Ponta, iar fostul său șef face dezvăluiri despre cum a ajuns el în funcție și lansează și un mesaj.

”Pe Isar mi l-a propus, atunci, Crin Antonescu, dar tot el m-a pus să îl schimb. Noi semănăm acum foarte tare cu Siria. Nu mai ştiu exact cine în cine trage. Toată lumea împuşcă pe toată lumea. La noi toată lumea acuză pe toată lumea. Domnul Isar e şi kurd, şi sirian, şi cu americanii. Are şi inspiraţii bune. Dacă se căsătorea cu o doamnă din PSD era la puşcărie acum. Aşa a luat-o pe una de la PNL.”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta nu a uita nici de Vasile Blaga. ”Dacă a intrat prin faţă Blaga nu e de bine. Doamna Gorghiu a intrat doar prin spate şi a fost bine. Urmează însă şi doamna Gorghiu, trec vremurile. Nu-l văd deloc bine pe domnul Blaga. Doamna Gorghiu se băga pe lângă mine şi pe lângă Crin să se vadă şi ea pe scenă acolo. Aşa se promovează oamenii în politică.”, a precizat Ponta.

blank