Actualitate, Stiri

Ponta da asigurari ca CNA nu face modificari chiar de capul lui

Ponta da asigurari ca CNA nu face modificari chiar de capul lui

blankAvand in vedere ca exista nemultumiri si discutii, cu privire la modificarile de ordin ceausist din partea CNA, din partea firmelor de cablu dar si a ONG-urilor, Ponta intervine si asigura ca membrii CNA nu vor actiona de parca ar fi singuri pe pamant. In primul rand pentru seriile de modificari aduse in acest sens trebuie sa existe si un acord din partea Uniunii Europene.
CNA e organizat conform unor practici europene. Nu modificam nimic decat in masura in care se modifica la nivel european.”, a spus scurt si la obiect Ponta. 

Deasemenea presedintele Consiliului, Razvan Popescu, nu a stat deoparte si nu a putut sa se abtina sa nu comenteze cele spuse de Ponta : „Ma bucur ca semnalele noastre au fost ascultate si proiectul nu mai apare pe ordinea de zi a Guvernului.” 
Totodata si membrul CNA, Alexandru Jucan a spus : „Adica legea audiovizualului, cand a fost adoptata s-a bazat pe cerintele Uniunii Europene, pe care Romania si le-a asumat. Asta inseamna practic o situatie de infrigment„, a punctata acesta.

blank