“Îi e frică de mine. Nu o să scape!”

  Ponta (2)

Victor Ponta s-a aflat in campanie electorala pentru Europarlamentare la Brasov, acolo unde, astazi a avut loc un  miting al Aliantei PSD-UNPR-PC. Printre frazele legate de meritele social democratilor in PE, premierul nu a uitat sa lanseze mesaje destinate Alegerilor Prezidenţiale. Principalul subiect: lupta cu Traian Băsescu.

Ponta a mentionat ca alegerile din noiembrie pentru functia de presedinte al Romaniei reprezinta „batalia cea mare”. „Dupa zece ani de minciuna, dezbinare, saracie si distrugere, Romania are nevoie de oameni care sa se bata pentru tara, sa repare si sa faca dreptate. Lui Traian Basescu ii este frica de mine pentru ca stie ca el nu o sa scape fara sa plateasca ca a facut rau acestei tari. (…) Va promit ca in noiembrie vom face dreptate pana la capat”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta le-a transmis simpatizantilor PSD ca Alianta PSD-UNPR-PC va trimite in Parlamentul European oameni care ii vor face mandri ca sunt romani, vor lupta pentru tara si nu impotriva ei si nu vor vorbi de rau Romania asa cum au facut-o “oamenii lui Basescu”.