Fostul erou de la Vox Maris ajunsese să trăiască din mila apropiaţilor

 nelu_florea

“Eroul de la Voxmaris”, Nelu Florea, poliţistul devenit celebru după ce în urmă cu 21 de ani l-a împuşcat pe Fane Spoitoru în clubul Vox Maris a fost găsit mort în casa sa. Bărbatul de 52 de ani, era dat afară din poliţie de ani buni şi trăia din mila apropiaţilor.

Nelu Florea a fost găsit mort pe data de 24 mai, la două zile de când s-a produs decesul. Trupul poliţistului în rezervă care ajunsese să trăiască din mila familiei a fost găsit de fiica lui, în dormitorul propriei locuinţe. Legistii spun că bărbatul de 52 de ani a murit în urma unui stop cardio-respirator.

fane_spoitoru.JPG

Scandalul de la discoteca Vox Maris din Bucuresti in care politistul a folosit armamentul din dotare a tinut ani la rand prima pagina a ziarelor. În 1992, în faţa discotecii, tânărul locotenent de atunci băga şase gloanţe în burta lui Ion Titişor, zis Fane Spoitoru, după ce trăsese în aer două focuri de avertisment. Interlopul ciuruit nu numai că a scăpat miraculos cu viaţă, dar i-a şi tăiat mâna ofiţerului cu o sabie.

“Trei luni am stat în spital, păzit de 26 de oameni. Mai erau câţiva şi acasă, aveau grijă de nevastă-mea şi de copii. Am stat nouă luni în medical… Doctorii mi-au reparat mâna… După ce m-am întors în Poliţie, şefii mi-au pus beţe în roate. Îmi trimiteau controale, mă acuzau că vin târziu la birou şi că beau în timpul programului. Şi nevastă-mea tot motivul ăsta l-a băgat la divorţ, că beau”, a povestit Nelu, care, după celebra confruntare cu Fane Spoitoru, a pierdut tot. Familie, serviciu…