Fata de 16 ani din comuna Ineu, judeţul Bihor, este căutată de poliţişti după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Potrivit poliţiştilor, aceasta a mai fost plecată de acasă în acest an, dar a fost găsită de oamenii legii.

Polițiștii spun că fata de 16 ani, din Bihor, dată dispărută, a mai fost fugită de câteva ori în acest an.  Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor transmis, vineri, fata a plecat de acasă în dimineaţa zilei de 24 de octombrie şi nu a mai revenit.

„Poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea din cadrul IPJ Bihor au fost sesizaţi vineri cu privire la faptul că minora Carmen Covaci, de 16 ani, din comuna Ineu, sat Ineu, judeţul Bihor, a plecat voluntar din localitatea Ineu, la 24 octombrie, în jurul orei 06.45 şi nu a mai revenit. Aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu în cursul acestui an, fiind găsită de poliţiştii bihoreni”, se arată în comunicat.

Citeste si...
Dăncilă a declarat la Satu Mare că nu cedează în fata huiduielilor

Potrivit acestuia, fata are aproximativ 1,60 metri înălţime, 58 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru, de lungime medie şi nu are semne particulare. Ea era îmbrăcată, la momentul dispariţiei, cu blugi albaştri, pantofi sport albi şi avea un ghiozdan negru cu roşu, inscripţionat.

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.