Actualitate

Poliţiştii de la rutieră au încătuşat un băiat de procuror. Vezi despre cine este vorba

Scene desprinse parcă din filmele de acţiune s-au petrecut pe străzile din Timişoara după ce poliţiştii de la rutieră l-au încătuşat în văzul tuturor pe fiul unui procuror din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Gorj.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cjc3VvNBs8w]
Totul s-a petrecut în centrul Timişoarei după ce băiatul procurorului Vasile Udroiu, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care traversa pe „zebră“.
Tânărul a fost scos afară din mașină, culcat la pământ și încătușat de doi polițiști, pentru simplul fapt că respectiva faptă şi pentru că nu a oprit la semnalele acestora.
În replică, tânărul care are 21 de ani şi este student în anul II la Timișoara spune că nu a observat când poliţiştii i-au făcut semn să oprească.
„M-a sunat după acest incident. Mi-a spus că inițial a crezut că e vorba de o confuzie, iar când a auzit sirenele, a oprit. Este un incident regretabil. Fiul meu este major și, dacă așa stau faptele, suportă consecințele și i-am spus că trebuie să lase volanul nu pentru 60 de zile, dacă a făcut așa ceva. El a rămas surprins că a fost oprit și a crezut că e confundat. Am avut discuții cu el și e marcat. Spune că atunci când a auzit girofarul, a tras pe dreapta, mașina i-a fost blocată și un polițist a sărit cu pistolul la mașină, iar celălalt l-a trântit în iarbă. Poate că a fost înregistrat video ca să se lămurească“ a spus procurorul Vasile Udroiu. tatăl tânărului.

Polițiștii din Timișoara i-au aplicat tânărului din Târgu-Jiu o sancțiune contravențională în valoare de 1.050 de lei și i-au reținut permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile, „pentru neacordarea priorității de trecere pietonului și neoprirea la semnalul polițiștilor”, după cum a precizat Mirela Drăghicioiu, de la Biroul de Presă al Poliției Timiș.

blank