Polițiștii
Showbiz

Polițiștii au verificat proprietatea Ancăi Serea. Ce a comis soția lui Adi Sînă

Anca Serea a avut parte, zilele trecute, de o surpriză mai puțin plăcută. Vedeta a fost supusă controlului. Polițiștii i-au verificat proprietatea.

Ce ilegalități a comis Anca Serea

Polițiștii din departamentul „Protecția Mediului” au efectuat un control asupra terenului situat în Sectorul 2 al capitalei. Aceștia au constatat că terenul vedetei s-a transformat într-o groapă de gunoi.

Prezentatoarea a fost impusă să curețe terenul. Autoritățile au notificat-o în două rânduri. Oamenii legii au fost nevoiți să se adreseze justiției și au cerut un ordin judecătoresc de pătrundere pe teren. Decizia a venit în urma ignoranței vedetei. Anca Serea nu a răspuns notificărilor venite.

Soția lui Adi Sînă, urmărită de polițiști

„În data de 02.06.2021, s-au efectuat din nou verificări de către Poliția Locală sector 2, constatându-se că terenul menționat este neîmprejmuit, cu vegetație crescută necontrolat și depozite de deșeuri, efectuându-se și fotografii, întocmindu-se nota tehnică de constatare depusă la fila 6 dosar; la data de 07.06.2021 organul de control a sesizat Primăria sectorului 2 București (fila 5 dosar) în scopul efectuării demersurilor necesare în vederea autorizării din partea instanțelor judecătorești a Primarului Sectorului 2 în vederea salubrizării respectivului teren”, se arată în dosar.

Astfel, Anca Serea a fost obligată să permită accesul angajaților de salubritate și să suporte cheltuielile legate de aceasta operațiune. Anca Serea a moștenit acest teren de la fostul soț.