tigari de contrabanda

Poliţiştii bucureşteni au depistat şi identificat mai multe persoane, în perioada 19-21 iunie, care deţineau în vederea comercializării peste 20.500 de ţigări de contrabandă, nouă persoane fiind arestate preventiv.

“În perioada 19-21 iunie, peste 350 de poliţişti au acţionat în mai multe zone din Bucureşti pentru prevenirea şi combaterea comerţului stradal neautorizat şi contrabandei cu produse din tutun. Astfel, poliţiştii Capitalei au depistat şi identificat mai multe persoane care deţineau în vederea comercializării peste 20.500 de ţigarete de contrabandă”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

De asemenea, poliţiştii Capitalei au aplicat şi 86 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 43.590 de lei.

“În urma acţiunilor desfăşurate, au fost întocmite mai multe dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi contrabandă cu produse din tutun, nouă persoane au fost arestate preventiv, ţigaretele depistate fiind ridicate în vederea confiscării şi a continuării verificărilor cu privire la provenienţa acestora”, se mai arată în comunicat.