Un bărbat de 64 de ani a fost găsit mort în locuința sa, din Capitală Poliţia Capitalei a anunţat în această seară că a fost prins al treilea suspect implicat în cazul bărbatului găsit mort în locuinţa sa.

Conform informațiilor oficiale, acesta va fi audiat de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri, a informat Agerpres.

Cu doar două ore înainte, polițiștii prinseseră alți doi suspecți despre care anchetatorii cred că au fost implicați în omorul din Sectorul 4, unde un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost ucis de chiriași.

Surse judiciare susţin că bărbatul ar fi fost lovit în urma unui conflict avut cu o parte dintre chiriaşii săi.

Doi dintre suspecţii implicaţi în cazul bărbatului găsit mort în locuinţa sa din Capitală au fost depistaţi de poliţişti şi duşi la audieri, urmând a fi audiaţi de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Bucureşti.

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii caută un al treilea suspect implicat în acest caz.

Un bărbat de 64 de ani, având leziuni în zona capului, a fost găsit mort, miercuri noaptea, în locuinţa sa din Capitală. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

“În noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 23,50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, informează, joi, Poliţia Capitalei.