Poliția din Germania
International

Poliție din Germania i-a confiscat elicopterul unui român, care îl transporta cu o remorcă auto

Un echipaj de poliție din Germania, care patrula între Hessisch Oldendorf și Fischbeck, a observat un transport mai puțin obișnuit.

Un elicopter de mici dimensiuni era transportat pe o platformă auto, informează Poliția din Germania pe portalul instituției.

Poliție din Germania i-a confiscat elicopterul unui român.

Ansamblul rutier compus dintr-un microbuz și o remorcă auto cu numere românești se afla oprit pe prima bandă a drumului, având aprinse luminile de avarie. Din cauza unui defecțiuni, șoferul fusese nevoit să oprească. Pe lângă starea tehnică nesatisfăcătoare a combinației de autovehicule, polițiștii germani au descoperit că numărul de înmatriculare de pe remorcă nu fusese eliberat pentru ea. Astfel a apărut suspiciunea că remorca nu este nici omologată și nu are nici asigurare.

Întrucât subansamblul era condus alternativ de două persoane, un bărbat în vârstă de 29 de ani și un bărbat în vârstă de 38 de ani, poliția a deschis o anchetă la adresa ambilor șoferi.

Din cauza lipsei documentelor pentru remorcă, nu s-a putut stabili cu exactitate dacă aceasta era sau nu supraîncărcată. Două companii de tractare au fost chemate de polițiștii germani pentru a elibera șoseaua de transportul periculos, întrucât pentru submansablu nu a fost permisă continuarea călătoriei.