Doi demnitari din Guvernul condus de Viorica Dăncilă au rămas pietoni. În urma unor acțiuni de rutină cei doi demnitari Vâlcov si ministrul Muncii, Marius Budăi au fost prinși că și-au condus prea tare mașinile.

Darius Vâlcov a rămas fără permisul de conducerede pentntru 90 de zile. Consilierul de stat  şi s-a ales cu o amendă de 1.305 de lei după ce, joi după-amiază. Vâlcov se afla pe drumul naţional DN 65, care face legătura între Slatina şi Piteşti, când a fost depistat de radar în satul Cerbu din comuna argeşeană Albota având 116 km/oră, cu 66 kilometri peste viteza maximă în localitate.

La scurt timp și ministrul Muncii, Marius Budăi, a rămas trei luni fără permis, după ce a fost prins cu peste 140 km/h pe o porşiune de drum unde viteza maximă era de 70 km/h. Marius Budăi a fost surprins de polițiștii rutieri cu aparatul radar între localitățile ieșene Sarca și Budai, pe DE 583, cu o viteză de peste 140 de km./h. Polițiștii ieșeni i-au reținut permisul de conducere și i-au aplicat o sancțiune de 1305 lei, informează observator.tv. .

Citeste si...
Darius Vâlcov isi vede de treaba si isi numeste un apropiat sef la Vami