Poliția din belgia a fost sesizată, din nou, de organizarea unei orgie sexuală în plnă pandemie
Featured, International

Poliția din belgia a fost sesizată, din nou, de organizarea unei orgii sexuale, în plnă pandemie

Poliția din belgia a pus capăt unei orgii sexuale în orașul Virton, aflat în regiunea valonă, la 2 kilometri de Luxemburg, la care luau parte peste 50 de persoane, toate venite special din Franța, încălcând regulile carantinei valabile în Belgia.

Poliția din Belgia a primit două reclamații, una pe la 1:00 noaptea, a doua la 3:00 dimineața, că la o casă aflată chiar în fața unui spital are loc o petrecere la care participă 20 de persoane.

Când au descins polițiștii la adresa respectivă, au găsit însă peste 50 de persoane, multe dintre ele dezbrăcate, care luau parte la petrecerea sexuală dată de o franțuzoiacă ce împlinea 28 de ani și care închiriase pentru această ocazie casa de vacanță din Belgia.

Participanții plătiseră 250 de euro pentru petrecerea „all inclusive”, la care era asigurat alcoolul din belșug, dar și serviciile de escortă, potrivit The Brussels Times. Petrecăreții au fost nevoiți să mai scoată încă pe atât din buzunar, pentru că asta a fost și amenda pe care au primit-o.

O persoană a fost pusă sub acuzare pentru posesie de protoxid de azot (gaz ilariant) și alte droguri.

Proprietarul casei de vacanță spune că habar n-a avut ce se va petrece acolo și că închirierea s-a făcut printr-o companie.

La sfârșitul lunii trecute, o altă orgie sexuală era descoperită de poliția belgiană chiar în capitala Bruxelles. Știrea a făcut înconjurul lumii, când s-a aflat că printre participanți era și un europarlamentar ungar din partidul lui Viktor Orban, care între timp și-a dat demisia.