Actualitate, Stiri

Poliţia Cluj, sesizată de PSD în legătură cu o maşină pe care erau lipite afişe electorale ale PMP

Şoferul i-a înjurat pe social-democraţi

  PMP

Liderii PSD Cluj au reclamat Poliţiei că o dubiţă pe care erau lipite afişe electorale ale PMP era oprită, duminică dimineaţă, pe o stradă din Cluj-Napoca, iar şoferul acesteia a adresat injurii unui reprezentant al social-democraţilor clujeni.

Purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horea Nasra, a declarat că duminică dimineaţă a observat o dubiţă care staţiona pe o stradă din cartierul Gruia, aceasta fiind „tapetată” cu afişe electorale ale PMP.

Nasra a spus că s-a apropiat de şofer şi l-a întrebat dacă face campanie electorală, iar acesta i-a adresat injurii, apoi a plecat. Purtătorul de cuvânt al PSD Cluj a depus o plângere la Poliţia Cluj, iar aceasta verifică incidentul.

În judeţul Cluj sunt aşteptaţi la urne 599.262 de alegători, cei mai mulţi – 273.101 – fiind în municipiul Cluj-Napoca. Au fost deschise 653 de secţii de votare, din care 181 vor funcţiona în municipiul Cluj-Napoca. Pentru judeţul Cluj au fost tipărite 661.236 de buletine de vot şi au fost pregătite 3.265 de ştampile cu menţiunea „Votat”.

 

 

blank