Poliţia Capitalei a anunțat că piromanul care a incendiat câteva mașini a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, a fost găsit la o ghenă de gunoi la copertina unui teren de sport din Sectorul 6.

Poliţia Capitalei a anunțat duminică, în jurul orei 06.00, printr-un apel la 112, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată despre faptul că pe un bulevard din zona sa de competenţă un autoturism a suferit distrugeri prin incendiere.

La locul incidentului s-au deplasat poliţişti si pompieri, iar în apropierea autoturismului au fost identificate mai multe resturi, posibil locul în care a fost iniţiat focul.

După aproximativ 15 minute, tot în Sectorul 6, au fost sesizate alte doua incendii, la o ghenă şi în zona unui teren de sport.

“Având în vedere condiţiile în care s-au produs aceste incendii, s-a luat în calcul ipoteza iniţierii cu intenţie a focului.
În baza investigaţiilor şi audierilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 33 ani, care a fost depistat şi condus la audieri la sediul Secţiei 25 Poliţie”, arată sursa citată.

Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul ar fi incendiat atât autoturismul, o ghenă, cât şi copertina unui teren de sport.

În acest caz se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru distrugere calificată, bărbatul fiind reţinut.