PNL Sectorul 1 a decis să îi acorde sprijinul lui Orban
Featured, Politic

PNL Sectorul 1 a decis să îi acorde sprijinul lui Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului

Organizaţia PNL Sectorul 1 a decis să îi acorde sprijinul preşedintelui partidului Ludovic Orban pentru un nou mandat, la următoarele alegeri care vor avea loc la Congresul formaţiunii.

„Biroul Politic al PNL Sectorul 1 a decis prin vot deschis şi în unanimitate, acordarea sprijinului lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al PNL, la următoarele alegeri din cadrul Congresului PNL.

Suntem mândri că preşedintele PNL este membru la Sectorul 1, i-am fost alaturi în fiecare campanie, în fiecare provocare pe care a avut-o în ultimii ani şi l-am sustinut în toate demersurile, de la moţiunea de cenzura care a trimis PSD în istorie, la guvernarea complicata cu un parlament ostil şi în vremuri de criză, până la alegerile şi negocierile deloc simple. Îi vom fi alături în continuare, în toate provocarile ce urmează”, arată o postare pe pagina de Facebook a filialei PNL Sector 1.
Şi filiale PNL Sector 3 a anunţat, la începutul lunii februarie, susţinerea lui Orban pentru un nou mandat la şefia PNL.

Ludovic Orban şi-a informat colegii că intenţionează să candideze din nou pentru funcţia de preşedinte al partidului, la Congres.

blank