Actualitate, Featured

PNL luptă impotriva taxei pe lăcomie si indeamnă oamenii sa-i urmeze exemplul

PNL luptă impotriva taxei pe lăcomie Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, postează un mesaj prin care arată că, marți, în Comisia de buget-finanțe din Senat se dă votul asupra legii de aprobare a OUG 114. Dancă enumeră membrii PSD și ALDE din această comisie și le cere oamenilor să le trimită mail-uri pentru a pune presiune ca PSD și ALDE să respingă ”taxa pe lăcomie”.

”Săptămâna viitoare, marti, la ora 11, este o oră esențială pentru economia României. Comisia de buget-finanțe din Senat trebuie să dea raportul final la Ordonanța 114, o ordonanță a Guvernului PSD – ALDE criminala pentru economie.

Comisia de buget-finanțe din Senatul României, fiind o comisie de raport este esențial ca acest raport să fie negativ pentru a opri dezastrul economic provocat Ordonanța 114 a guvernului Dragnea – Dăncilă.

Groparii economiei românești, Dragnea, Vâlcov, Teodorovici, Tăriceanu și Hunor, se fac că nu văd cum firmele din energie, telecomunicații, Internet, bănci și pensii private sunt înnebunite de prevederile OUG 114 iar ei nu fac nimic pentru a opri acest măcel asupra companiilor.

Pur și simplu, acești nenorociți – Dragnea, Vâlcov, Teodorovici, Tăriceanu și Hunor – nu vor să înțeleagă cât de nocivă este Ordonanța 114 pentru economie și pentru nivelul de trai al tuturor românilor pentru că supra-taxarea acestor companii o vom plăti cu toții prin facturi mai mari la gaze, energie electrică, carburanți, telefon și Internet, rate mai mari la bancă și scumpiri în lanț la alimente și bunuri de larg consum.

PNL luptă impotriva taxei pe lăcomie

OUG114 e din același pattern ca în cazul legilor justiției: toată lumea îți spune că e proastă, Comisia Europeană, foruri asociative, foruri de experți internaționali, agenții de raiting, numai PSD-ALDE o țin langa pe a lor.

E o maladie distructiv-obsesivă a acestei guvernări, care în cazul Justiției a reușit să fie stăvilită cu greu și nu pe deplin, prin largi manifestații de stradă și prin pârghii parlamentare și extra-parlamentare.

Însă, în cazul economiei este vorba de efecte directe imediate care se vor vedea în nivelul de trai al fiecărui român. E ca și cum OUG 13 ar fi rămas în vigoare și ar fi scăpat de dosare penale întreaga protipendadă infracțională PSD-ALDE, doar că acest impact este translatat în economie

Îi somăm public pe membrii Comisiei de buget – finanțe din Senatul României să trimită în plen un raport negativ pentru Legea de adoptare a Ordonanței 114/2018.

Parlamentarii puterii PSD – ALDE – UDMR din Comisia de buget-finanțe din Senatul României care pot opri OUG 114 sunt: Arcaș Viorel (PSD), Mihu Ștefan (PSD), Lupu Victorel (PSD), Niță Ilie (ALDE), Pițurcă Roxana (PSD), Soporan Aurel (PSD), Tanczos Barna (UDMR), Teodorovici Eugen (chiar el!).

Trimiteți un e-mail sau un sms la parlamentarii PSD – ALDE – UDMR care fac parte din Comisia de buget – finanțe din Senat pentru a adopta un raport negativ în ceea ce privește OUG 114/2018 cu mesajul #OprițiOUG114.

Impotriva taxei pe lăcomie :

Înțelegeți o dată pentru totdeauna că OUG 114 bagă economia în faliment și opriți dricul pe care ați așezat România!”, arată Ionel Dancă.