PNL
Politic

PNL la guvernare și după 2024. Nicolae Ciucă: Ce am făcut până acum reprezintă fundația

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a îndemnat pe tinerii liberali să se implice activ, să fie organizați și să își propună obiective clare pentru alegerile din 2024. El a spus că PNL trebuie să rămână ancorat în realitate și să ofere cetățenilor o viziune de viitor pentru a câștiga încrederea acestora.

Nicolae Ciucă, mesaj de mobilizare la Școala de Vară a Tineretului Național Liberal

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a venit cu un mesaj de mobilizare la Școala de Vară a Tineretului Național Liberal (TNL) de la Neptun.

El a subliniat că pentru a rămâne la guvernare și după alegerile din 2024, liberalii trebuie să se organizeze. PNL trebuie să mențină o strategie de abordare a fiecărei localități și să proiecteze o perspectivă de speranță pentru a câștiga încrederea cetățenilor.

Ciucă a declarat că PNL dispune de toate resursele necesare pentru a avea succes în alegerile din 2024. El a evidențiat dorința TNL de a obține cel puțin 3.228 de reprezentanți în structurile politice de conducere ale localităților din întreaga țară.

„Din perspectiva mea, mi-aș dori să fie trei, patru, dar fraților, să fie pe merit.

Ca să fie merit, asta înseamnă să muncim, asta înseamnă să ne organizăm, să ieșim din această stare de blazare de la care extragem doar că nu avem nu știu ce construct politic sau că îl avem, că cineva poate să câștige mai mult, că cineva are șanse mai mari”, a declarat Nicolae Ciucă, la școala de vară a PNL.

Cum ar trebui să fie abordat anul electoral 2024?

Președintele PNL a avertizat că abordarea anului electoral 2024 nu trebuie să se bazeze pe complacere sau pe așteptarea că unii vor avea rezultate mai bune decât alții. Abordarea trebuie să fie bazată pe muncă susținută și pe păstrarea unei legături strânse cu fiecare localitate în parte, a spus Nicolae Ciucă.

„Trebuie să ne organizăm, pentru asta trebuie să menținem partea de planificare și partea de abordare a fiecărei localități în parte pentru a-i convinge pe oameni că trebuie să ne voteze, nu argumentând doar cu ceea ce am făcut.

Am făcut e bun făcut, îl dăm deoparte. Toate aceste realizări nu reprezintă decât fundația pe care putem să proiectăm o perspectivă de speranță pentru oameni să își pună încrederea în noi.

Pentru asta, dragi tineri liberali, trebuie să vă angajați la muncă, trebuie să fiți alături de noi și din perspectiva mea la nivelul organizației înseamnă combustibilul pentru racheta care abordează alegerile din 2024”, a mai transmis liderul PNL.

Tinerii liberali îndemnați să rămână cu picioarele pe pământ

Citește și  Ludovic Orban a dat ordine liberalilor sa racoleze parlamentari

Nicolae Ciucă le-a cerut tinerilor liberali să rămână conectați la realitate, indiferent cât de sus ar vrea să ajungă. El a subliniat că acest lucru este esențial pentru a avea succes în politică.

„Oricât de sus vreți să ajungeți și oricât de mult ar sta vulturul sus, noi nu trebuie să ne dezlipim picioarele de pe pământ. Să rămânem cu picioarele pe pământ, să rămânem ancorați în realitate, este mai important decât orice”, a mai afirmat Ciucă.

blank