Featured, Politic

PNL are motiv de bucurie: plecarea lui Mihai Tudose a cam bulversat PSD

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a transmis marți, după ce fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD, că „acum începe să se joace noua majoritate parlamentară și o moțiune de cenzură de succes, evident fără greșelile neforțate ale opoziției”.

„Mihai Tudose demisionează azi din PSD. Unii ar spune “Bravo!”. Eu zic că e un gest salubru și necesar. Nu comentez înscrierea în partidul lui Ponta, că nu mi se pare vreo formulă proaspătă nici aia. Dar asta e altă discuție. Aș putea spune că acum începe să se joace noua majoritate parlamentară și o moțiune de cenzură de succes, evident fără greșelile neforțate ale opoziției”, a scris, pe Facebook, senatoarea PNL Alina Gorgiu, la scurt timp după ce fostul premier Mihai Tudose a anunțat că a demisionat din PSD.

Fostul premier Mihai Tudose a anunțat marți că se înscrie în PRO România, afirmând că a constatat cu tristețe că o parte din actuala echipă de conducere a PSD a înlocuit agenda publică cu agende personale.

”Rămân în continuare în politică, adeptul valorilor democratice de stânga, devotat Brăilei și României. Mă voi alătura unei echipe cu care împărtășesc aceleași valori, echipei PRO România și voi rămâne omul, brăileanul și românul pe care îl știți. (…) Acum 27 de ani am intrat în politică din dorința de a face ceva pentru Brăila și pentru România. 27 de ani am fost membru PSD și nu am precupețit niciun efort pentru a face bine oamenilor, pentru a onora încrederea celor ce m-au votat. Chiar și în cele mai grele momente prin care a trecut PSD am avut speranța că lucrurile se vor îndrepta. Astăzi, această speranță a dispărut după ce în ultimul an am constatat cu tristețe că o parte din actuala echipă de conducere a partidului a înlocuit agenda publică cu agende personale, că orice încercare de dialog și dezbatere internă a problemelor reale ale României nu este luată în seamă”, a scris, pe Facebook, Mihai Tudose.