Featured, Politic

PNL a cerut dezinfectarea microfonului, în Parlament, după ce a vorbit Ciolacu

Deputatul PNL Florin Roman a cerut Camerei Deputaților să dezinfecteze microfonul plenului la care vorbise anterior liderul PSD Marcel Ciolacu, deoarece acesta nu a purtat mască de protecție.

Ciolacu a luat cuvântul în plenul Camarei Deputaților pentru a-l critica pe premierul Ludovic Orban, aflat acolo pentru a prezenta măsurile de relansare economică după criza provocată de Covid-19.

Liderul PSD a vorbit fără mască de protecție și chiar a făcut și o glumă:

”Am voie să vorbesc fără mască? Am o singură problemă când port masca, îmi vine să strănut și pe urmă sună Ponta la 112 și vine Vela și mă arestează.” – a spus liderul PSD.

Imediat după ce Marcel Ciolacu a terminat de vorbit, liderul deputaților liberali, Florin Roman a luat cuvântul și a cerut Secretariatului Camerei Deputaților să dezinfecteze microfonul de la care a vorbit Ciolacu.

”Am o rugăminte. Parlamentul României a votat o lege, că este obligatorie purtarea măștilor în spații închise. Am rugămintea, legal, să solicitați secretariatului general să dezinfecteze microfonul după ce ați vorbit.”

Potriit legii, ”începând cu data de 15.05.2020, în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise se instituie obligativitatea purtării măștii, astfel încât nasul și gura să fie acoperite.”

 

blank