Actualitate, Featured

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu,I-a transmis consilierului PNL Ciprian Ciucu, în timpul ședinței CGMB de joi, că ‘se excită logorei’atunci când o vede pe Gabriela

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu i-a transmis consilierului PNL Ciprian Ciucu, în timpul ședinței CGMB de joi, că „se excită logoreic” atunci când o vede pe Gabriela Firea. Reacția lui Bădulescu a venit după ce Ciucu i-a reproșat Gabrielei Firea proiectul privind decontarea de combustibil, informează Mediafax.

Proiectul privind decontarea de combustibil, dezbătut, joi, în ședința CGMB, a creat polemici în rândul consilierilor generali.

Unul dintre consilierii care au luat cuvântul în ceea ce privește acest proiect este Ciprian Ciucu, PNL, care s-a arătat împotriva acestei inițiative.

Cel care i-a răspuns imediat lui Ciucu a fost viceprimarul Aurelian Bădulescu: „Domnul Ciucu se excită de fiecare dată din punct de vedere logoreic atunci când o vede pe doamna Gabriela Firea”, a precizat Bădulescu, spre amuzamentul celor prezenți în sală.

Proiectul presupunea ca Primăria Capitalei să deconteze combustibilului folosit de cetăţeni până la valoarea de 500 de lei lunar, dacă mai multe persoane folosesc în comun un autoturism proprietate personală pentru deplasarea în aceeaşi direcţie, către Bucureşti, dar a fost respins de consilieri.

blank
blank