PMB dezminte informatiile vehiculate in spatiul public de persoane lipsite de responsabilitate, ce au ca unic scop sa dezinformeze, sa starneasca panica in randul actualilor angajati si sa perturbe activitatea normala a serviciilor publice. Primaria Capitalei infirma, asadar, informatiile conform carora 1.200 de salariaţi din cadrul unor administratii subordonate ar ramane fara locuri de munca si reasigura personalul vizat de aceste schimbari, ca va fi reangajat.

PMB de asemenea, personalul Administratiei Strazilor Bucuresti va fi preluat de trei companii, respectiv Compania Municipala Parking, Compania Municipala Poduri si Pasaje si Compania Municipala Managementul Traficului. In acest moment, in cadrul acestor companii sunt disponibile aproximativ 700 de posturi.
Facem precizarea ca, in prezent, Administratia Strazilor Bucuresti are un numar total de 345 de salariati, din care 77 urmeaza sa fie preluati de noua Directie Generala de Administratie. De asemenea, alte 33 de persoane au fost deja angajate de companiile municipale, iar pentru restul, companiile municipale au facut deja oferte de angajare pe functii cu un profil similar de activitate.