Showbiz, Stiri

Plouă, dar totuşi e vară şi Corina profită să-şi arate… fundul sexy!

Şi-a înebunit fanii cu imagini fierbinti in costum de baie

 corina fund_2

Corina este una dintre cele mai dezinvolte cantarete de pe la noi si nu are nicio problema atunci cand vine vorba sa apara in ipotaze incendiare in fata fanilor. Ce-i drept, are si cu ce sa se laude. La cei 34 de ani ai sai, artista are un trup perfect si forme de invidiat.

Corina fund

Corina se pregateste de lansarea unui nou proiect, iar cu aceasta ocazie, vedeta le-a aratat o imagine incendiara prietenilor virtuali. Cantareata a postat atat pe Facebook, cat si pe Instagram imagini de la mare, iar artista apare intr-un costum de baie sexy si le-a aratat fanilor posteriorul sau bombat si perfect tonifiat.

Pentru acesta imagine artista a primit numeroase complimente de la fanii pe care i-a incantat cu privelistea.

Corina nu se sfieste sa se afiseze in cele mai indraznete tinute si sa lase la vedere trupul intens lucrat in sala de antrenamente, iar rezultatele sunt spectaculoase. Nici costumul de baie pe care vedeta il poarta in aceasta poza nu este dintre cele mai obisnuite, dar fanii s-au obisnuit deja cu astfel de tinute din partea vedetei si ii admira cu fiecare ocazie ambitia si curajul de a fi diferita.

 

blank