Actualitate, Featured

Ploieștean, reținut pentru viol și agresiune asupra celor trei fete ale concubinei sale

Un bărbat din Ploieşti a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, de poliţişti, fiind acuzat de viol si hărțuire sexuală în ultimele trei luni lea fii violat pe fiicele comcubinei lui.

Potrivit reprezentaţilor IPJ Prahova, poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti au făcut o percheziţie în oraş la o persoană bănuită de viol, agresiune sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în decursul acestui an, persoana bănuită ar fi săvărşit o faptă de viol, trei fapte de agresiune sexuală şi trei fapte de rele tratamente aplicate minorului, faţă de cele trei fete ale concubinei sale, cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani”, a transmis Poliţia Prahova.

Bărbatul are 37 de ani, iar cercetările au început după ce rudele fetelor ar fi depus plângere la poliţie, au declarat, corespondentului Mediafax, surse judiciare.

Acesta le-ar fi pedepsit pe cele trei fete, dintre care două sunt gemene.

Bărbatul a fost adus la sediul Poliţiei pentru audieri şi ulterior a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. El va fi prezentat vineri instanţei pentru luarea altor măsuri preventive.