Dan Voiculescu anunță pe blogul personal, că va depune plângere împotriva celor doi magistrați care l-au condamnat la zece ani de închisoare.

camelia_bogdan_judecatoare_cab

Planul aferent acestei intenţii premeditate a constat în respingerea tuturor solicitărilor de probe, în antamarea schimbării încadrării juridice a faptei, a extinderii acţiunii penale în mod nepermis prin reţinerea unei fapte

” Am citit motivarea deciziei din 8 august a Cameliei Bogdan. Am crezut că măcar Motivarea va conține probe directe sau indirecte împotriva mea. Așadar, am depus o plângere penală împotriva Cameliei Bogdan și a lui Mihai Mihalcea pentru săvârșirea infracțiunii de represiune nedreaptă prevăzută de articolul 283 alineatul 2 Cod Penal care se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică. Conform Constituției,nimeni nu se poate situa deasupra legii. m încredere în magistrații corecți, cei datorită cărora statul de srept supraviețuiește în România. Sunt hotărât – iar consecvența mă caracterizează – ca acest dosar să fie judecat, în continuare, atât de instanțele din România, cât și de cele din Europa. Nu pot lăasa ca tot ce am realizat în această viață, prin muncă cinstită, să fie umbrit de o mare nedreptate (…) Judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihai Mihalcea au dispus condamnarea mea pentru o infracţiune, ştiind că nu sunt vinovat de comiterea acesteia. Prin prisma măsurilor procesuale luate de cei doi, este evidenţiat faptul că anterior pronunţării aceştia deja luaseră rezoluţia infracţională de a comite infracţiunea de represiune nedreaptă şi au dorit să se pună la adăpost de orice posibilitate ca infracţiunea lor să nu se consume, dovedind că au acţionat cu premeditare”, a scris profesorul Dan Voiculescu pe blogul personal. 

Citeste si...
Adriana Bahmuteanu sechestrata de Prigoana