Sport, Stiri

Piţurcă, declaraţie-surpriză despre Adrian Mutu

Tehnicianul Naţionalei îl va chema pe Mutu la echipă… cu o condiţie!

mutu_piturca

Mutu a ratat ultimele şase meciuri ale naţionalei din cauza conflictului cu Piţurcă, dar şi a formei slabe pe care o traversează. Mutu este golgheterul all-time al naţionalei, alături de Hagi. Ambii au câte 35 de goluri.

România este la baraj, acolo unde va da peste adversari mai valoroşi, cel puţin pe hârtie. Piţurcă recunoaşte că naţionala pleacă cu şansa a doua în dubla decisivă pentru Mondiale. Selecţionerul ar putea apela însă la un jucător de valoare, chiar dacă nu în cea mai bună formă. Mutu s-a cerut la naţională imediat după victoria cu Estonia: “Aştept telefonul, vin cu primul avion”.

Piţurcă a reacţionat după declaraţiile lui Mutu şi spune că acesta va fi cu siguranţă convocat, dar totul depinde de evoluţiile lui la Ajaccio.

“Adrian Mutu cu siguranţă va reveni la lotul naţional în cazul în care va fi mai bun decât ceilalţi jucători pe care îi avem în atac. E foarte simplu, eu contez pe el. Acum trebuie să se impună la echipa de club, să joace şi să înscrie”, a declarat Piţurcă.