Sport, Stiri

Piţi vrea să se retragă la mânăstire. Vica Blochina suferă alături de el!

Piţi vrea să se retragă la mânăstire. Vica Blochina suferă alături de el!

 

Piţi vrea să se retragă la mânăstireDeşi toată lumea a sărit la „gâtul” lui Victor Piţurcă, pentru ratarea calificării la Mondialul din Brazilia, iată că, fosta lui iubită Vica Blochina, este alături de el, indiferent ce va fi.

 

„Dacă nu ne calificăm, mă retrag un timp la mânăstire”, a spus selecţionierul României la o emisiune tv, în urmă cu câteva zile. Ei bine, cum echipa naţională nu s-a calificat, Piţi ar trebui să meragă la un locaş sfânt.

 

Cu toate că nu sunt în relaţii tocami bune, Vica nu crede că Piţi va ajunge la mânăstire, dar, îl susţine şi are încredere în el, că îşi va revenii după acest eşec. „Sunt tristă pentru Piţurcă şi pentru echipa naţională. Sunt convinsă că cel mai mult suferă Piţi, indiferent ce spune lumea sau cât îl acuză. Nu cred că se retrage la mânăstire, probabil a zis-o înaintea meciului sub formă de glumă. Piţi este un tip puternic, dar mai mult ca sigur acum are nevoie de câteva zile de linişte, după nebunia asta cu barajul. Piţi trăieşte meciurile la cote maximă şi se exteriorizează prea puţin, faţă de de cât de intens simte lucrurile. Eu ştiu cât suferă după o înfrângere şi cât de mult îl afectează. Cu toate astea, Piţi este un om puternic şi va fi capabil să o ia de la capăt cu echipa naţională”, a declarat Vica Blochina pentru wowbiz.ro.

blank