5

La 26 de ani, românca Iulia Cârstea este un model de succes. A pozat pentru mai toate casele celebre de modă, iar pictorialele sexy cu ea sunt la mare căutare. Evident, frumuseţea si senzualitatea i-au umplut, de-a lungul anilor, şi conturile.

Piteşteanca se poate mândri cu pictoriale pentru cele mai cunoscute firme, printre care: a facut campania Bagutta pentru Armani, campania Puppa, a pozat pentru Paola Frani, Nadia Fasi, VOGUE Sposa, Posh , IO Dona, Dona Moderna, Cesare Paciotti, Ragazza Moderna, Mani di Fata, Starbene.

Zilele trecute, modelul a fost fotografiat pe străzile din New York unde, împreună cu o armată de stilişti, realiza un pictorial. Îmbrăcată într-un costum alb, cu decolteu adânc, Iulia s-a lăsat “răsfăţată” de aparatul de fotografiat dar, deocamdată, nu se ştie în ce publicaţie vor apărea pozele.

Cu toate că a fost remarcată imediat în străinătate, Iulia nu s-a bucurat de acelaşi succes în România. Cel mai cunoscut pictorial al ei pentru un creator de modă din ţara noastră este unul din anul 2010, când ea a acceptat un shootind topless. Totusi, piteşteanca a dus goliciunea la rang de artă, deoarece îşi acoperă sânii cu mâinile, nelăsând prea mare lucru la vedere.