Showbiz

Pippa Middleton ofticata ca a devenit celebra prin sora ei

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, nu este tocmai incantata ca a devenit celebra pe seama propiului fund dar sau a faptului ca este asociata cu statutul surorii ei.

blank

Pippa Middleton este cunoscuta ca si sora ducesei de Cambdrige, iar fundul ei este cunoscut din cauza propiei indecente. Nu si-a dorit ca papparazzi sa o fotografieze tocmai in circumstantele in care ea sa fie vazuta cu fundul la vedere. Pippa Middleton probabil ar fi vrut sa isi faca singura un statut social sau sa obtina celebritatea si nu prin sora sau cumnatul ei. „E putin inspaimantator sa capeti recunoastere internationala inainte de 30 de ani, pe socoteala surorii tale, a cumnatului si a posteriorului. Intr-o buna zi, sper sa pricep toate astea.”, declara aceasta.

Gandurile Pippei Middleton se regasesc in cartea scrisa de ea, intitulata „Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends”, unde isi asterne aceste ganduri.

„Cu siguranta, am anumite oportunitati la care multi pot doar visa, dar din multe puncte de vedere sunt o fata obisnuita, in preajma varstei de 20 de ani, care incearca 

sa isi cladeasca o cariera si sa se reprezinte in unele circumstante care adesea pot parea bizare”, a mai declarat Pippa Middleton .

blank