International, Stiri

Pippa & Kate: La cuţite din cauza Palatului

 Pe măsură ce responsabilităţile în calitate de Ducesă se-nmulţesc, relaţia cu sora ei se răceşte tot mai mult. Cu toate că le ştiam inseparabile, Pippa (30) este tot mai rar văzută în preajma lui Catherine, care e acaparată din ce în ce mai mult de îndatoririle regale.

pippasikatemiddleton000dv1212240

Nu e ca şi cum sora mai mică a Ducesei de Cambridge n-ar fi anticipat schimbarea în relaţia lor, odată cu intrarea în familia cu sânge albastru. „E de înţeles că are obligaţii de îndeplinit, pe care şi le-a asumat, cât şi alte lucruri“, admite ea.

Nici de partea cealaltă lucrurile nu stau ca pe roze. Mama micului prinţ George pare să fie furioasă pe sora ei pentru că profită de pe urma relaţiilor sale regale – lucru pe care Pippa îl recunoaşte voalat. „Am avut parte de oportunităţi incredibile“, spunea aceasta. Şi, în timp ce Kate şi soţul ei, Prinţul William, fac tot ce le stă în putinţă să aibă viaţa privată, se pare că sora cea mică nu se sfieşte să se confeseze public. Chiar în iulie, autoarea volumului aspru criticat „Celebrate“ se lamenta despre viaţa în centrul atenţiei: „M-am simţit batjocorită public când citeam lucruri cu totul neadevărate despre mine“.

Nici Palatul nu stă deoparte. Se zvoneşte că şi familia regală o forţează pe Catherine să se distanţeze de sora ei exuberantă care, în 2012, a fost surprinsă distrându-se cu prieteni de bani-gata, care fluturau arme în vânt ori la petreceri decadente – lucru deloc plăcut pentru imaginea de familie regală perfectă.

Relaţia celor două surori va fi şi mai zdruncinată, în viitorul apropiat, de vreme ce ideea mutării Ducilor în noua casă de la ţară, Anmer Hall, din Norfolk, timp de doi ani, pare să se adeverească. Dar va fi şi Pippa invitată în noul cămin al surorii sale?

 Pippa dezvăluie tot!

Deşi timpul petrecut cu familia regală era şi-aşa scurt, decizia ei de-a fi intervievată în emisiunea Today, în iulie, a înstrăinat-o şi mai mult de aceasta, şi, deci, de sora ei. „Sunt furioşi pe ea“, confirmă o sursă de la Palat. „Şi-ar fi dorit să tacă din gură. E clar că Pippa vrea să-şi definească identitatea şi să iasă din umbra surorii sale, dar ar trebui să stea în banca ei“.