PIEDONE
Politic

Piedone vrea Primăria Capitalei pentru el și sectorul 5 pentru fiul său

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5, și-a oficializat candidatura în competiția pentru Primăria Generală a Capitalei, reprezentând Partidul Umanist Social Liberal, o formațiune politică înființată de Dan Voiculescu.

Anunțul a fost făcut în timpul unei conferințe în care a prezentat candidații Partidului Umanist Social Liberal la primăriile sectoarelor din București.

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat candidatura pentru Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone a declarat că în locul său la conducerea Primăriei Sectorului 5 va candida fiul său, deputatul Vlad Popescu Piedone, care s-a ridicat în picioare, fiind aplaudat de cei prezenți în sală.

Conform unui sondaj comandat de Nicușor Dan, Piedone ar obține un procent de 40,4% pentru funcția de primar general. Nicușor Dan ar urma în spatele acestuia cu un scor de 39,3%.

Cu două săptămâni în urmă, Piedone a făcut publică decizia sa de a candida la Primăria Capitalei, subliniind că vede că „finala se desfășoară între mine și Nicușor Dan”.

Piedone

Candidații PUSL pentru primăriile de Sector

În aceeași conferință de presă, Cristian Popescu Piedone a anunțat pe cine susține partidul la primăriile de Sector.

La Sectorul 1, candidatul desemnat de Partidul Umanist Social Liberal pentru primărie este Liviu Negoiță.

În Sectorul 2, nu s-a anunțat încă un candidat. Piedone a menționat că numele său va fi dezvăluit după ce celelalte partide își vor desemna candidații.

Piedone

„O să trec direct la Sectorul 4. Avem o alianță electorală cu PSD din 2020 care e valabilă și astăzi, a fost reînnoită. PUSL îl susține la Sectorul 4 pe Daniel Băluță.

La Sectorul 3 avem un tânăr care are o experiență în administrație complexă și a lucrat și atunci când am fost la Primăria Sectorului 4, fiind consilierul Negrilă.

La Sectorul 5 va fi desemnat președintele filialei Sectorul 5, deputatul Vlad Popescu”, a spus actualul Cristian Popescu.

blank