Piedone
Politic

Piedone vrea autostrada suspendată a lui Oprescu, dar pe 5 nivele: „Aşa am văzut eu în Japonia!

Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat oficial candidatura la Primăria Capitalei, dar, atunci când vine vorba de proiecte de anvergură, face un pas în spate şi se ascunde în spatele unor specialişti pe care deocamdată nu i-a văzut nimeni.

Cristian Popescu Piedone este omniprezent după ce şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei. Se plimbă cu roaba din televiziune în televiziune, se filmează non-stop pe TikTok, iar celebra staţie a devenit ca o extensie a corpului primarului momentan de la Sectorul 5.

Întrebat de Romania FFW cum e cu traficul din Bucureşti după ce Nicuşor Dan a dat chix, Piedone a spus: „Domnul Nicuşor a promis mai puţin cu 40% în trafic, ori azi este plus 120% mai mult în trafic. Asta pentru că anumite şantiere s-au deschis şi nu s-au mai închis sau pentru că nu este o viziune urbanistică corectă şi vorbim de lărgirea bulevardelor în primul rând. Am fost în Japonia şi am văzut cinci bulevarde, cinci autostrăzi care treceau una peste alta, până la etajele 7- 8. Dacă există voinţă, viziune şi specialişti, nu zic că eu sunt meşterul Gică priceput, o să se găsească şi soluţii la probleme”, a declarat Cristian Popescu Piedone pentru Romania FFW

Cupa Piedone la tir în Cişmigiu

În ceea ce priveşte porumbeii şi ciorile din Capitală, candidatul a îmbinat ironia cu soluţiile, dar tot la specialiştii pe care nu i-a văzut încă nimeni a plasat problema: „În primul rând nu sunt porumbei în Cişmigiu, sunt ciori. Dacă aş fi ironic, aş zice că în prima zi voi organiza „Cupa Piedone la tir”, dar este totuşi o specie ocrotită, sunt soluţii tehnice, cu ultrasunete, dar trebui ieşit din birou.

Cititorii sunt sceptici cu privire la proiectele futuriste ale lui Piedone

AssetLedger
Dacă taxele o să fie ca în Japonia o sa avem autostrăzi la etajul 8

alexman9676
ba asta e cu capu’…noi nu facem cativa km de autostrada pe drum drept,campie… cand vreodata sa faca bulevarde suspendate!?!?!!?? ce propaganda proasta…unde vomit !?!?

Florin
Nu stiu dc dar cand il vad ma gandesc la bordurile alea piele de sarpe din s5, la palmieri, voma de culoare pe blocuri, kitsch :))) nu ms

Petre Matei
La puscarieee, nu la primarie

Marcel Ciolacu: „Ce oameni strânge în jurul lui Piedone să dezvolte şi să dea viziune acestei capitale?”

„Votul politic este în primul şi în primul rând la alianţa pentru lista la europarlamentare, un vot pentru Europa şi un vot pentru România. Votul administrativ este votul de la Primăria generală a Capitalei. Vă rog eu, dacă alegem cum arată sondajele, modificăm legislaţia, facem un sondaj, nu mai facem alegeri. Veţi vedea că domnul doctor, îl şi vedeţi cât de determinat e şi a făcut un upgrade administrativ consistent în ultima perioadă. Cu cine să îl compar eu pe domnul doctor Cîrstoiu. Care contracandidat al dânsului? Vă rog eu, haideţi să facem un exerciţiu. Vorbim lucrurile reale. Cu cine să îl compar? Cu Nicuşor Dan? Ce a făcut? De patru ani se plânge şi nu face nimic. De patru ani se ceartă cu primarii de sectoare. De patru ani nu a venit cu o propune, nu a atras un fond european. De patru ani face un circ. De patru ani Capitala României stagnează. Noroc cu privaţii că mai dezvoltă şi cu primarii de sector, că altfel ar fi blocată total”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri la Palatul Parlamentului, la prezentarea candidatului comun al alianţei PSD şi PNL la Primăria Capitalei.

„Cu cine să îl compar? Cu Piedone? E un primar de sector foarte bun”, a continuat liderul social-democraţilor.

„Care e profesional ca doctorul Cîrstoiu? Ce oameni strânge în jurul lui Piedone să dezvolte şi să dea viziune acestei capitale? Capitala noastră nu a mea, Capitala românilor. Cine vine la domnul Piedone după ce iese primar? Ce legătură poate să aibă cu Comisia Europeană, cu marile proiecte, cu profesorii, cu universităţile, să stea la masă să construiască un proiect? Votăm fiecare. Eu cred că am venit cât se poate de responsabili şi de sinceri în faţa dumneavoastră cu un om capabil, un om cu viziune”, a conchis Ciolacu.

Cristian Popescu Piedone, despre candidaţii la Primăria Capitalei: ” Nu renunţ! Cel mai bun să câştige. Este o competiție pe care o doresc fairplay în interesul cetățeanului”

Primarul sectorului 5 a ținut să dezmintă zvonurile potrivit cărora se va retrage din cursă.

„Din punctul meu de vedere, să nu mai avem termeni ai interpretării sau al folclorului care circulă pe culoarele politice, în special ale PSD, se zvonește că m-aș retrage. S-a vehiculat că eu fac jocurile PSD-ului, ale lui Ciolacu. S-a vehiculat că cu mâna mea și candidatura mea o va scoate pe Firea din joc din cauza jocurilor interne, a dorințelor unora de a lua partidul, de a candida la Președinție. Nu renunț, candidez până voi câștiga Bucureștiul”, a declarat acesta la Antena 3.

„Dl Cîrstoiu este probabil eminent în meseria pe care o practică, dar și eu am o meserie pe care mi-am clădit-o în 30 de ani. Iată că astăzi s-a lansat minunatul candidat al alianței, să-i dea D-zeu sănătate și cel mai bun să câștige. Este o competiție pe care eu o doresc fairplay, pe care o doresc în interesul cetățeanului, nu în interesul unor cancelarii de partid. Eu nu fac jocurile partidelor, nu mă interesează (…)”, a adăugat Piedone.

blank