Piedone
Showbiz

Piedone, Supermanul Bucureștiului, avertizează: Venim toți 5 la Capitală!

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a stârnit atenția publicului printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, în care se autointitulează eroul orașului. Într-un mesaj plin de încredere, el se adresează „domnilor de la butoane” și afirmă că este pregătit să facă față oricăror provocări și obstacole.

Piedone își asociază imaginea cu diferiți supereroi, de la Omul Păianjen la Batman și Zorro, pentru a-și sublinia determinarea de a lupta pentru cetățenii din diferitele sectoare ale Bucureștiului. Mesajul său este plin de entuziasm și se adresează atât locuitorilor din zonele defavorizate, precum Ferentari, Giulești, Rahova și Obor, cât și celor din cartierele mai rezidențiale precum Berceni, Sebastian, Dristor și Pantelimon.

Cu o referire la ajutorul divin al lui Dumnezeu și cu promisiunea de a fi „Supermanul care face dreptate pentru București”, Piedone se prezintă drept „Lupul dator să-și salveze pădurea și haita”. În final, el lansează un avertisment către cei de la butoane, anunțând că toți cei „5” vor veni la Capitală.

”Domnilor de la butoane… SUNT ORICE VĂ SPERIE, ORICE VĂ DISPLACE, ORICE VĂ PROVOACĂ INSOMNIE!

Cu ai mei cetățeni din Ferentari în preajmă… SUNT OMUL PĂIANJEN CARE VĂ ÎMPIEDICĂ SĂ O LUAȚI RAZNA!

Cu ai mei cetățeni din Giulești, Rahova și Obor… SUNT BATMAN CARE VĂ DĂ FIORI!

Cu ai mei cetățeni din Berceni, Sebastian, Dristor, Sălăjean, Pantelimon… SUNT NEMURITORUL ZORRO CARE VĂ PERTURBĂ SOMNUL!

Cu ai mei bucureșteni cumsecade de-a STANGA și de-a DREAPTA… SUNT SUPERMANUL CARE FACE DREPTATE PENTRU BUCUREȘTI!

Cu Dumnezeu în suflet, SUNT PIEDONE, LUPUL DATOR SĂ ÎȘI SALVEZE PĂDUREA ȘI HAITA!

Domnilor de la butoane… PĂZEA:

VENIM TOȚI 5 LA CAPITALĂ!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Piedone

blank