Showbiz, Stiri

Piedone îşi satisface poftele departe de casă!

Primarul a ieşit doar cu băieţii… la o felie de tort

 ltz (3)

Desi se chinuie de ani buni sa-si trateze obezitatea, fie cu diete drastice, fie cu micsorari de stomac, Piedone pare sa nu fi gasit inca leacul si pentru… pofte. Iesit la o cafea cu baietii, la mall, primarul durduliu a trisat cu o felie de tort.

Interzise la domiciliu, gratie sotiei care are grija de alimentatia lui, poftele lui Piedone au ajuns sa fie satisfacute, mai nou, in deplasare.

ltz (5)

Dupa ce i-a spus, probabil, jumatatii sale, ca iese cu prietenii la o cafea, primarul, gurmand declarat, n-a rezistat tentatiei si si-a comandat o apetisanta…. felie de tort. A completat desfraul caloric cu o cafea…. cu lapte si frisca, pe care, ce-i drept, a cam neglijat-o. Prajitura, in schimb, s-a bucurat de toata atentia.

Desertul era, pesemne, menit sa-l ajute pe Piedone sa-si recapete energia. Desi e mai mereu bine dispus, de aceasta data, politicianul parea dus pe ganduri.

Primarul a inceput sa articuleze cateva vorbe abia cand unul dintre insotitori i-a pasat cateva hartii de 50 de lei. Alte doua bancnote si-au facut in curand aparitia.

ltz (4)

Amicul lui Piedone a bagat banii intr-un teanc si mai mare de bancnote, in timp ce primarul a ramas cu ale sale, in mana. Erau, cel mai probabil, banii pentru consumatie. Totusi, prajitura devorata la masa il va costa ceva mai scump pe primarul rotofei. In varsta de 51 de ani, Piedone pare ca a inceput sa se rotunjeasca din nou, chiar daca si-a micsorat a stomacul in urma cu doi ani.

Dupa operatie, Piedone a reusit sa slabeasca 85 de kilograme, adica sa-si injumatateasca greutatea si spunea ca se pregateste si pentru o interventie de inlaturare a excesului de piele. In plus, se lauda ca nu mai consuma alimente voluminoase. Poftele, insa, au ramas neschimbate.

blank