Politic

PIEDONE : Candidez pentru un nou mandat la Sectorul 4 din partea UNPR!

Primarul Sectorului 4 face marele anunț – „Candidez pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4”.

Piedone a părăsit conducerea Partidului Conservator

„Vă mărturisesc că, de o bună bucată de vreme, privesc cu interes şi cu îngrijorare spectacolul vieţii politice româneşti. Un administrator cum sunt eu, care am în grijă o comunitate mare de oameni – un oraş în oraş – trebuie să ştiu pe ce lume mă aflu, să privesc prezentul cu pragmatism ca să poată desena liniile de perspectivă ale viitorului.

Vorbesc zilnic cu sute de oameni şi constat cu amărăiune că interesul lor nu se suprapune aproape niciodată cu interesul liderilor politici. Parcă am trăi în două Românii paralele. România reală în care trăiesc, România oamenilor simpli, mă întreabă mereu cum să-şi organizeze viaţa, cum să-şi chibzuiască veniturile modeste, cum să facă să le fie mai bine. Mă întreabă cine, în afară de mine, are grijă de ei.

Astăzi, am satisfacţia să le pot da un răspuns: are grijă de oameni partidul care şi-a formulat crezul cu mult curaj – interesul naţional. Valorile acestui partid al interesului national sunt şi valorile mele: muncă, cinste, disciplină, onoare. Europa ne va respecta şi vom însemna ceva în Europa doar în măsura în care vom şti să ne respectăm noi înşine, să putem fi o voce puternică în concertul european.

Cu multe dintre crezurile şi proiectele UNPR – economie socială, impozitarea marilor averi, primul job – mă identific. Ele sunt pe sufletul românilor şi doresc să contribui la aplicarea lor.

Primarul Piedone

Sunt convins că pentru cetăţenii comunităţii mele, pentru românii din Sectorul 4 al Capitalei, decizia mea de a mă ralia interesului naţional ca valoare supremă este un gest benefic şi aşteptat.

Dacă noi, managerii marilor comunităţi nu avem drept scop bunăstarea şi siguranţa cetăţeanului, muncim degeaba. Iar eu, în toţi aceşti ani le-am dovedit oamenilor că muncesc în folosul lor. În interesul lor, care este parte a interesului naţional!”, a spus Cristian Popescu.

blank